INDIAN SUMMER GRONINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 910 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Summer Groningen. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2023 om 19:50 Al met 30 minuten bezorgd en dat op een zaterdagavond! Ik vind dit het beste Indiase bezorgrestaurant van Groningen!
8 dec 2023 om 22:15 Echt heerlijk, classic Indian Summer
8 dec 2023 om 21:30 4u van te voren besteld en alsnog een uur moeten wachten
26 nov 2023 om 21:55 Great food, had to wait way to long. Ordered 2 hours in advance and had to wait another 40 minutes late
26 nov 2023 om 20:33 Eten uur te laat dan gekozen tijd. Biryani ook teleurstellend. Minst lekkere die ik heb gehad. Kale rijst met vlees, weinig kruiden of smaak. Geen groentes erbij en wel flinke prijs. Teleurstellend
23 nov 2023 om 0:16 De groene bolletjs en de bruine niet zo lekker ,Waarom in de Witte rijst .?
11 nov 2023 om 12:58 Delicious food, great vegetarian options!
11 nov 2023 om 9:27 Héérlijk!
10 nov 2023 om 20:43 Erg lekker maar beetje laat bezorgd
8 nov 2023 om 20:16 I truly love the food from indian summer, my best friends mom is from india and makes these dishes aswell and i feel like indian summer truly uses the authentic flavours and i really love it! Garlic naan is amazing, also pick chicken tikka masala!
29 okt 2023 om 20:48 Het spinaziegerecht was te vloeibaar, het leek wel een groene soep zonder spinazie. Met veel pepers en wat kikkererwten.
19 okt 2023 om 1:47 10 out of 10